Cautare

244 de rezultate pentru "unda popp" (3.31 secunde)
Daca e nevoie sa abandonezi un grup pentru ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, merita sa faci si asta.
Primire suplinita, intrun fel, de faptul ca s-a aflat pe aceeasi lungime de unda cu Trump:
Iar daca nu i s-a pus, atunci cu si mai mare certitudine aparatura pentru ascultare ambientala era deja in functiune, acordata pe toate frecventele si lungimile de unda posibile.
Ziua si Romania Libera au fost pe aceiasi unda titrind "Tsunami” si "Prima aparitie in presa, primele greseli/Tsunami Basescu”, aluzie la cel mai devastator cutremur din ultimele decenii care a ucis intr-o clipa aproape 200.000 de vieti omenesti.
Comisia Europeana a dat unda verde folosirii lacustelor calatoare ca aliment, astfel ca in curand va pute fi regasita in farfuriile restaurantelor din Romania.
Sau poate s-au bucurat nemtii ca nu mai au clienti la lebede si d-aia le-au dat unda verde romanilor la granita spaniola!?
Compania Emergex a primit unda verde de la autoritatea elvetiana a medicamentelor pentru a efectua teste initiale la Lausanne. Astfel, 26 de persoane ce vor primi, incepand cu 3 ianuarie, o doza mare si una mica din vaccinul experimental.
Unda verde primita de Romania la Strasbourg se cuvine tratata cu un entuziasm temperat, fiind necesar acum sa ne gindim mai degraba la ceea ce urmeaza de-acum incolo.
Incepand de ieri-seara, o unda luminoasa inconjoara globul in memoria celui care a fost cel mai mare fizician al secolului XX.
Scolile au unda verde sa redeschida cu prezenta fizica in toate localitatile unde incidenta scade sub 3 cazuri la 1000 de locuitori.
Spre exemplu, un cotidian central scria pe prima pagina, in urma cu mai bine de doua saptamani, ca cei trei ziaristi si insotitorul lor se afla in custodia autoritatilor romane si astepta sa se dea unda verde pentru intoarcerea in Romania.
Spre exemplu, un cotidian central scria pe prima pagina, in urma cu mai bine de doua saptamani, ca cei trei ziaristi si insotitorul lor se afla in custodia autoritatilor romane si astepta sa se dea unda verde pentru intoarcerea in Romania.
Primii pasi pe caldaramul din fata “Rahovei“ i-au fost pozati si filmati din zeci de unghiuri, primele vorbe gafaite, dezlanate ori exaltate i-au fost inregistrate si difuzate pe toate lungimile de unda, video sau audio, tiparite in toate ziarele si revistele patriei, ba si in publicatii de prin alte parti.
Tariceanu - cel care a stricat planurile alegerilor anticipate, programate de Basescu si democrati mult mai devreme decat in toamna sau la anul - se aude ca si el, in calitate de presedinte al PNL, a dat unda verde pregatirilor pentru alegerile anticipate.
Dar ce te faci ca dusmanii, ca impulsionati de un resort unic, extrem de puternic, s-au coalizat, exploatand la maxim orice unda de slabiciune a premierului?
Ba mai mult, Voiculescu a iesit la rampa cu un interviu prin care a intarit ideea ca este pe aceeasi unda de lungime cu premierul liberal Tariceanu.
PSD este pregatit sa sustina un guvern PNL minoritar. Se prea poate, numai ca ne indoim de unda verde pe care a avut-o sa-si rosteasca varianta in cauza.
In mod paradoxal, valurile de acuzatii aduse in ultima saptamana unor demnitari de inalt rang in loc sa aduca o oarecare unda de limpezire a apelor dimpotriva au avut darul sa provoace si mai multa tulburare.
Asta spre deosebire de democrati, despre care, nu fara o unda de ironie in glas, liberalii spun ca au drept principala preocupare spoiala populista, la care se adauga ideea de fuziune cu de-a sila, imediata, fara prea multe discutii si conditii.
Presedintele Traian Basescu a dat in sfarsit unda verde modificarilor aduse noului Cod Penal. Multe si marunte sunt acestea, insa randurile de fata nu se doresc a fi un articol informativ.
google-analytics.com